Nu mă pricep foarte bine în domeniul ăsta. Știu doar că a venit vara iar atât bălăriile cât și iarba, cresc și iar cresc.
Am nevoie de o astfel de coasă electrică pentru că-mi ușurează munca.
Coasa electrică trebuie să fie ușoară și evident să-și facă treaba. Altceva nu știu ce să zic pentru că nu mă pricep.
Spațiu în care urmează să folosesc coasa electrică este decent, în jurul casei și foarte puțin pe lângă niște alei din grădină.

 • lvd11 732

  Coasa electrica nu prea e de preferat decat in cazul in care ai doar cateva milioane de dat pe una (gen 200 – 300 ron) in rest sunt destul de slabe (nu au putere foarte mare) ca sa nu mai zic ca va trebui sa faci turul casei cu un prelungitor.

  Mai ales daca ai si balarii unde ar trebui sa dai cu ceva mai puternic iti recomand o motocoasa pe benzina cu motor in doi timpi. E super tare sa dai cu ea, e foarte usor de folosit, iti zic ca si eu am avut aceeasi intrebare ca tine si mi-am luat o motocoasa pe benzina saptamana trecuta.

  Eu mi-am luat una Makita din gama semiprofesional la 1000 ron, am gradina destul de mare si balarii mari dar iti recomand una pe la 500 – 600 ron, sunt super bune. Merg cu benzina amestesc cu ulei, rezervor de 1l pe care il consumi cam intr-o ora jumatate de dat in continuu. Unele au si nailon si lama pentru balarii foarte mari dar in general eu am luat cu nailonul si balarii aproape de dinmensiunea degetului mic de la mana.

  Daca ai bani si vrei sa iti iei ceva care sa o lasi mostenire iti recomand marca STIHL sau HUSQVARNA, prima e nemteasca a doua suedeza, ambele marci premium de produse cu motoare in 2 timpi si 4 timpi, adica motocase si drujbe in general. Si Makita e tot din gama brand-urilor foarte bune dar sunt ceva mai ieftine, adica nu e in Grupa A ci in Grupa B :))

  • +1
   1
  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
 • managerul 31

  Faci un raport intre costurile ei si casigul asteptat.

  • +1
   0
  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
Trimite răspunsul la întrebare
Autentifică-te dacă vrei să răspunzi.