Cine nu știe gustul inconfundabil de aripiare de pui de la KFC? Au o crustă interesantă și picantă iar carnea din interior este fragedă și gustoasă.
Am încercat mai multe rețete de “aripioare kfc”, însă niciodată nu am reușit să le fac precum se fac la kfc…
Probabil contează și puiul, însă vreau să mai încerc deoarece nu mi se pare ok să mănânc constant dintr-un fast-food.

  • jollyca 548

    Bună întrebare.
    Aripioarele “ca la KFC” se obțin in primul rând folosind sculele potrivite: friteuza sau baie de ulei încins. Uleiul trebuie sa fie unul care suporta temperaturi înalte (~190 de grade), gen ulei de palmier sau de porumb.
    Crusta nu cred ca este ceva mai complicat decat făină, ou si arome, iar carnea ținută un pic la frigider înainte (sau chiar congelator)

    • +1
      1
    Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
Trimite răspunsul la întrebare
Autentifică-te dacă vrei să răspunzi.