anca

anca

Puncte: 142

 • 11.04.2014 anca 142
  Întrebare: De ce oamenii care traiesc in tarile din nordul Europei sunt mai creativi decat oamenii din alte zone ale continentului?

  Avand in vedere ca traiesc in Olanda de vreo 3 ani pot sa-ti spun urmatoarea chestie : vremea de aici provoaca mai mult chef de munca. Aici tot timpul anului e relativ rece, dar intre niste limite. Nu e ca in Romania, iarna -20 grade de te duci la munca si te vaiti toata ziua ca ingheti si vara 40 grade de trebuie sa stai tot timpul cu aerul cond. pornit si tot curg apele pe tine si in loc sa ai chef de munca visezi plaje , stranduri si gratare. Aici tot timpul e racoare, racoare insemnand vara vreo 15-20 grade maxim si iarna nicioadata sub zero. Ei bine, vremea asta are o influenta foarte mare asupra randamentului la munca, asta am observat-o pe pielea mea, atunci cand nu ti-e nici prea frig si nici prea cald iti faci treaba mai bine :) nu stiu daca ce am scris aici raspunde exact la intrebarea ta, dar poate fi o idee.

  • +1
   4
 • 03.04.2014 anca 142
  Întrebare: Cu exceptia fotbalului, ce sport preferati cel mai mult sa urmariti la TV?

  tenis de camp. dupa parerea mea este cel mai frumos si “elegant” sport

  • +1
   1
 • 01.04.2014 anca 142
  Întrebare: Inelul contraceptiv sau pilulele anticonceptionale?

  Dintre cele doua recomand pilulele anticonceptionale. Inelul contraceptiv in primul rand este uneori incomod (mai ales in timpul actului sexual) si in al doilea rand daca este folosit mult timp poate duce la tot felul de infectii.
  PS: cea mai buna metoda de protectie ramane prezervativul , va spune cineva care a incercat toate cele 3 metode contraceptive, ba chiar am incercat una in plus: un implant in mana care functioneaza tot pe baza eliberarii de hormoni. Nu va jucati cu sanatatea voastra, in afara de prezervativ toate celelalte metode contraceptive au efecte negative pe termen lung incepand cu ingrosarea sangelui, dereglarea menstruatiei si terminand cu infectii sau chiar cu imposibilitatea de a ramane gravida.

  • +1
   3