vmic

vmic

Puncte: 11

vmic nu a pus întrebări.

 • 15.09.2014 vmic 11
  Întrebare: Ce părere aveți despre noul iPhone 6?

  Ramane telefon. Daca vrei phablete, au Samsung destule. Parerea mea este ca updateurile pe care le aduce Apple nu sunt destul de semnificative pentru ca cineva cu un iPhone 5 sa treaca la 6. Performantele nu sunt exceptionale, camera cu stabilizator optic va face in continuare poze la calitate de telefon, iar ApplePay nu este un serviciu de care romanii se vor putea folosi asa cum o vor face americanii. Totusi cea mai mare imbunatatire este ecranul, mai ales pentur totii fanii Apple care isi doreau asa ceva.
  Eu unul as sfatui pe cineva care vrea sa isi ia un iPhone acum, sa opteze pentru 5, sau 5s daca foloseste aplicatii costisitoare, jocuri performante.

  • +1
   1
 • 05.09.2014 vmic 11
  Întrebare: A castigat cineva vreodata un premiu la concursurile organizate pe Facebook?

  Da, cel putin cele cu invitatii la evenimente. Am participat la mai multe concursuri de gen si am castigat biletele puse la bataie, chiar si in Golden Circle o data. Ca un sfat, din experienta proprie, participa la concursurile tinute de artisti sau organizatorii evenimentului pe paginile oficiale de facebook. Sunt pe bune si sansele sunt reale.

  • +1
   0
 • 05.09.2014 vmic 11
  Întrebare: Dacă ar trebui să te duci pe o insula și ai putea lua cu tine doar trei lucruri, care ar fi acelea?

  Fiind insula am sa presupun ca e o clima temperata si ca sa fac putin pe Bear Grylls am sa iau asa: o lanseta ca sa pescuiesc si sa imi asigur hrana, un topor ca sa imi construiesc adapost din lemnele gasite (il folosesc si pe post de ciocan) si un dispozitiv de filtrare al apei (in Africa este foarte folosit in prezent).

  • +1
   0

vmic nu are răspunsuri acceptate.