• lucian 366

  Este o intrebare unde parerile sunt foarte impartite. Tine foarte mult de puterea parintelui de a lua o dicizie, de a trece peste un sistem in care nu mai ai incredere.
  Au iesit la iveala multe adevaruri legate de aceste vacinuri. unele sunt pro, altele contra.
  Mutatiile genetice ale virusilor pentru care se fac aceste vaccinuri sunt tot mai dese. Se pare ca in primul rand ramai aceste vaccinuri au ramas in urma. (Virusul gripal pentru care se imunizeaza multa lume sufera mutatii de la an la an. Toate vaccinurile sunt concepute sa combata virusul din cel mult anul anterior)

  Ca si parinte decizi pentru un suflet ce inca nu poate sa spuna nici macar ce-l doare. Ai incredere in doctor, in sistem si nu crezi in diverse conspiratii – urmezi vacinurile (macar cele “obligatorii”)
  Nu ai incredere in acest sistem si nu risti ca micutul tau sa fie acel 1%, sau unul din cei 10- 15% din cei cu efecte secundare, nu il vaccina.
  Toate firmele producatoare de vaccinuri introduc pe piata deasemenea vaccinuri pentru diverse.
  Anti alergice, anti rotavirus, etc. – Sunt puternic mediatizate, multi se sperie, le cumpara, le fac in ideea de a face un bine, si de multe ori efectul este fie apa de ploaie fie…devastator. De partea cealalta, altii fac bani. Indiferent de pozitia in care te afli tu, aici se rezuma totul. Bani – din vaccinare sau din mediatizare anti vaccinare.
  Nu ramane decat, asa cum am mai spus ca tu sa iei decizia, dar faca ca maine sa te gandesti ca ai luat o decizie proasta. fi sigul si increzator in ceea ce faci.

  • +1
   1
  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
Trimite răspunsul la întrebare
Autentifică-te dacă vrei să răspunzi.