Din cate am vazut eu atunci cand mi-am facut prima pereche de ochelari, sunt fel de fel de tipuri de lentile. Lentile de plastic, lentile de sticla, lentile cu tot soiul de protectii, lentile cu 60 de lei sau lentile cu 600 de lei.
Initial eu am mers pe varianta ieftina, cred ca ceva plastic, dar am uitat ochelarii in soare si am observat ca din cauza temperaturii ridicate au aparut niste dungi in lentila…

Acum sunt hotarat sa-mi aleg niste lentile de vedere mai bune, mai calitative. Ce-mi puteti recomanda?

 • romibaro 31

  Plastic, cu protectie de ecran si cat mai multe filtre. Mai ales daca este vorba de o dioptrie stationara sau care nu evolueaza rapid. Merita odata pe an o investitie care sa protejeze ochii.

  • +1
   2
  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
 • karincic 596

  In primul rand trebuie sa alegi un centru respectabil…din pacate in multe locuri ti se prezinta lentile cu o multitudine de protectii si realitatea de pe rama ta de ochelari va fi cu totul alta. Intr-adevar, lentila din plastic e posibil sa puna ceva probleme daca este lasata in soare si mai ales daca este de proasta calitate. Daca ai ceva probleme cu intensitatea luminii ar fi excelenta o lentila heliomata…recomand fiindca am si ma ajuta enorm. Si eu sunt pro lentila de plastic…o pot numi ceva mai “rezistenta”.

  • +1
   1
  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
Trimite răspunsul la întrebare
Autentifică-te dacă vrei să răspunzi.