karincic

Corina

karincic

Puncte: 596

 • 18.01.2015 karincic 596
  Întrebare: Când cade buricul (bontul ombilical) la nou născut?

  Durata medie ar fi cam de 2 saptamani ( la fiu-miu a durat 3 ). Inainte sa scot baiatul din spital, am fost informata ca trebuie sa pastrez zona buricului cat mai uscata, in momentul in care ii fac baita sa evit umezirea locului si de 3 ori pe zi sa il tamponez cu betadina (nu cu spirt medicinal pentru ca risc sa ii provoc iritatii).
  In timp bontul ombilical a capatat diverse culori…pana la maro inchis, moment care a insemnat uscarea lui completa si caderea a doua zi.

  • +1
   2
 • 05.07.2014 karincic 596
  Întrebare: Ceva pentru eliminarea punctelor negre de pe nas?

  Solutia cea mai buna este un tratament cosmetic la salon. De eliminat, nu se vor elimina definitiv, tratamentul repetandu-se periodic. Pentru “acasa” exista o solutie de la Favisan impotriva punctelor negre…pe sticluta sunt scrisi toti pasii ce trebuie urmati. Am incercat-o, e ok, insa…minuni nu face, din pacate.

  • +1
   1
 • 23.06.2014 karincic 596
  Întrebare: Ce bancă are cea mai bună ofertă la credite de nevoi personale?

  Ideea de “cea mai buna oferta” cred ca e relativa intrucat toate bancile au comisioane ascunse si fac magarii, insa pt un credit in lei este foarte ok OTP Bank. Nu iti pun bete in roate, nu iti cer exagerat de multe hartii si ofera un raspuns in aproximativ 24h. Singura problema ar fi aceea ca nu prea iau in considerare veniturile mici pe contractul de munca…

  • +1
   1
 • 17.06.2014 karincic 596
  Întrebare: Ce lentile pentru ochelarii de vedere recomandati?

  In primul rand trebuie sa alegi un centru respectabil…din pacate in multe locuri ti se prezinta lentile cu o multitudine de protectii si realitatea de pe rama ta de ochelari va fi cu totul alta. Intr-adevar, lentila din plastic e posibil sa puna ceva probleme daca este lasata in soare si mai ales daca este de proasta calitate. Daca ai ceva probleme cu intensitatea luminii ar fi excelenta o lentila heliomata…recomand fiindca am si ma ajuta enorm. Si eu sunt pro lentila de plastic…o pot numi ceva mai “rezistenta”.

  • +1
   1
 • 26.05.2014 karincic 596
  Întrebare: De ce masinile nu sunt construite astfel incat sa nu poata atinge o viteza mai mare de 140 km/h?

  Pentru ca sunt gandite pentru diferite categorii de oameni, cu nevoi sau chiar ifose de toate felurile. Sunt foarte multe masini limitate la o anumita viteza, dar lumea alege sa scoata aceste limitari, ba chiar sa le resofteze pentru a mai castiga cativa caluti la putere. Lumea asta cere…masini puternice, fitoase…asadar producatorii raspund cerintelor cumparatorilor. Din pacate nenorociri se pot intampla la orice viteza. Mai bine s-ar limita numarul cocalarilor si pustanilor care -si cumpara masini puternice pe banii parintilor…

  • +1
   1
 • 16.05.2014 karincic 596
  Întrebare: A primit cineva televizorul de la RCS – oferta de retentie clienti?

  Si eu am primit televizorul…a durat in jur de 3 saptamani, poate chiar mai mult, timp in care am insistat putin cu telefoane fiindca mi se parea putin ireal cat de mult dureaza si mi s-a spus ca sunt depasiti de comenzi; intr-adevar, cam tot romanul a facut miscarea asta…e destul de avantajoasa oferta. Nu iti face griji, televizorul vine, dar probabil cu intarzierea de rigoare…

  • +1
   1
 • 01.05.2014 karincic 596
  Întrebare: Care e cel mai mare oras din europa?

  Cel mai mare oras din europa ca si suprafata este Moscova…din cunostintele mele

  • +1
   0
 • 05.04.2014 karincic 596
  Întrebare: De unde este cel mai bine sa cumparam o masina second hand?

  Din punctul meu de vedere orice masina luata la mana a doua prezinta riscul ca descrierea sa nu corespunda cu realitatea ( tehnic vorbind, ca estetic ne dam seama ). De aceea, Indiferent de unde am achizitiona-o, inainte de semnarea contractului, masina trebuie sa ajunga intr-un service autorizat pentru verificare amanuntita. Nu stiu daca “a lua masina din Germania” este convenabil financiar, dar nici targul de la Vitan nu este aprovizionat cu masini de calitate, decat extrem de rar. Cred ca varianta optima ar fi internetul…autovit, 4tuning etc…te intalnesti cu proprietarul, vezi masina, o verifici si apoi, eventual o si achizitionezi.

  • +1
   2
 • 03.04.2014 karincic 596
  Întrebare: Cu exceptia fotbalului, ce sport preferati cel mai mult sa urmariti la TV?

  Patinajul artistic…desi am emotii la fiecare saritura a concurentilor mi se pare unul dintre cele mai elegante si dificile sporturi.

  • +1
   1
 • 25.03.2014 karincic 596
  Întrebare: Ce zodie vi se pare cea mai buna?

  E relativa treaba pentru ca depinde de compatibilitati. Toate zodiile au plus-uri si minus-uri. Exista cateva trasaturi de baza, iar restul tine de caracterul si educatia fiecarei persoane in parte.
  Din punctul meu de vedere, zodiile ancorate cel mai bine in realitate ar fi zodiile de pamant…Taur, Fecioara, Capricorn…dar sunt subiectiva intrucat cu astfel de persoane ma inteleg eu cel mai bine.
  Nu cred ca exista zodii bune sau rele…exista persoane care sunt sau nu pe aceeasi lungime de unda cu celelalte.

  • +1
   1
 • 15.04.2014 karincic 596
  Întrebare: Imi puteti recomanda un coafor bun in Bucuresti pentru copii?

  Eu zic Ciufolici. Din cate stiu este in zona Piata Amzei…presupun ca sunt si preturile pe masura, insa acolo se joaca cu astia mici, fac in asa fel incat sa-i determine sa stea cumintei la tuns. Am intrat pe site-ul lor si este foarte dinamic si gandit special pentru copilasi, sa atraga( ma refer la sectiunea pentru ei ).
  Nu am fost acolo, insa intentionez sa incerc, mai ales ca fiu-miu nu e deloc incantat sa-i puna cineva mana in par si nu prea sta deloc…poate au ei metode sa il convinga :). Poti intra pe site-u llor sa-ti faci o idee legata de preturi si cred ca exista si reviewuri…

  • +1
   1
 • 03.04.2014 karincic 596
  Întrebare: Cunoasteti restaurante in Bucuresti care au si mici locuri de joaca pentru copii?

  Cu siguranta exista mai multe, insa eu stiu de Restaurant Britannia din zona Petre Ispirescu care are un spatiu foarte frumos amenajat pentru copii. Exista aici si Kids Club cu meniuri speciale pentru acestia, iar aspectul si servirea sunt extraordinare.

  • +1
   1
 • 13.03.2014 karincic 596
  Întrebare: De ce nu functioneaza sistemul de invatamant din Romania?

  Pentru ca nu avem un sistem canalizat pe aptitudini si pentru ca inca de la 5-6 ani incepem sa pompam in copii informatii de toate felurile ( mai mult sau mai putin utile ) pana la saturatie. Pentru ca am inceput sa crestem in mod excesiv nivelul de cerinte inca din clasele primare…cerinte neorientate catre calitate neaparat, ci catre cantitate. Vrem un sistem al nostru care sa functioneze ca si cele din strainatate…fara a oferi facilitatile/ calitatea de acolo.

  • +1
   2