Înregistrez toate convorbirile pe care le am pe mobil. Mă gândesc că nu se știe niciodată la ce-mi pot folosi. În general sunt bune pentru a-mi aminti anumite lucruri, pentru a nu mai fi nevoit să scot o foaie și un pix când trebuie să notez câte ceva (o adresă, un număr de telefon).

Totuși, este legal să fac asta, chiar dacă nu le folosesc în niciun alt scop?

 • merceleo 111

  Nu e legal decat cu acordul persoanei de la celalalt capat al firului.

  • +1
   0
  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
 • nartip 1

  * Imi inregistrez toate convorbirile telefonice deoarece am avut multe tentatii de santaj si/sau furt de date,inclusiv de pe la puscariasi si alti indivizi.Triez si si retin ceeace imi trebuie,ca si -spre exemplu- n caz in care am fost chemat la o identificare a unui nr.cadastral si eram defapt provocat doar sa apar in zona ca un ‘politian’sa intocmeasca un proces verbal ca asi fi adresat cuvinte porno unor persoane necunoscute si am fugit la aparitia sa.A politianului agent sef…ajung pe asemenea posturi si cretini de acest gen…pe banii nostri…FAPT PENTRU CARE MI-A DRESAT PROCES VERBAL CU AMENDA DE 500 RON SI DE UN AN PETITIA MEA ZACE LA JUDECATORIE,de fiecare data disparand cate o poza a zonei data de mine iar pe inregistrarile audio video nu s-a uitat nimeni desi ele sunt realizate cu Geotag pe Smartphone dotat cu asa ceva.De la Politia judeteana a dispaut intai plicul cu cele 2 DVD-uri inaiintate cu plicul de depunere a petitiei la judecatorie.In asemenea ‘climat’ trebuie sa avem cu ce sa ne aparam.Cu bine,nartip *

  • +1
   0
  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
 • ioghy 1

  Nu, dar guvernele tuturor tarilor o fac pt. ca vor sa controleze fiecare individ in parte. Dece spun individ si nu cetatean, pt.ca persoana nu mai conteaza suntem numai numere combinate cu litere si trebuie sa plati taxele si sa respectam legile lor, pe care ei in primul rind nu le dau nicio importanta.Dar pe noi ne urmaresc cu toate mijloacele pe care le detin si de care cetatenii unei tari europene sa nu stiu nimic obligindune sa le respectam.

  • +1
   0
  • Intrebarea se referea la altceva. Costel se intreba daca e legal ca el sa-si salveze convorbirile lui proprii si personale, pe telefonul lui doar pentru uz propriu. Adica atunci cand tu o sa-l suni pe Costel, el o sa inregistreze convorbirea voastra pe telefonul lui. Atat.

  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
Trimite răspunsul la întrebare
Autentifică-te dacă vrei să răspunzi.