ioghy

ioghy

Puncte: 1

ioghy nu a pus întrebări.

 • 15.11.2014 ioghy 1
  Întrebare: Sfaturi pentru un pat: ce e mai bun? Un pat din pal sau un pat din lemn?

  Patul di lemn este mai bun si mai sanatos,este mai frumos la vedere si mult mai rezistent decit cel de pal, care pt. mine este o porcarie : bani aruncati in vint fara sa-ti dai seama la inceput cind il cumperi, si dupa ce il duci acasa dupa o scurta perioada de timp, iti dai seama ca ai fost inselat. dar de geaba ce e cumparat ramine si techinui ani la rind sa-l tot repari, dar de umezeala nu mai vorbesc se sfarima practic si nu poti sai faci nimic.

  • +1
   0
 • 15.11.2014 ioghy 1
  Întrebare: Cum se numește vasul în care se storc strugurii?

  Se cheama TEASC, dar sunt si alte procedee cu care se pot stoarce strugurii, mai ales in industrie. Cel traditional este folosit mai ales de persoane private, este manual si se foloseste de abicei pentru cantitati mici de struguri.

  • +1
   0
 • 15.11.2014 ioghy 1
  Întrebare: De ce credeți că Victor Ponta nu ar fi un președinte bun?

  Pentru ca, nu are nimic in comun cu pulitica, este o persoana fara demnitate si nu are nici un interes ca romania si cetetenii ei sa fie un popor respectat in europa si in lume.El isi urmareste interesele personale si de partidul din care face parte. Apoi nu a demonstrat ca vrea binele romaniei si ni a romanilor in general, da di gura fara ca sa gindeasca in primul rind daca ceea ce zice, este bun, constructiv si pt. tara. Intrun cuvint este un mincinos nerusinat si il doare in fund de romania sau de nivelul de trai al romanilor. sper ca romanii care traiesc in tara sa se trezeasca din somnul care i-a purtat pina acum la dezastru social, economic si cultural din care romania nu stiu daca va mai iesi sau daca va iesi este nevoie de un enorm sacrificiu tot di partea cetatenilor de rind, nu a mafiotilor di politica romaneasca.

  • +1
   0
 • 15.11.2014 ioghy 1
  Întrebare: Este legal să înregistrez convorbirile de la telefon?

  Nu, dar guvernele tuturor tarilor o fac pt. ca vor sa controleze fiecare individ in parte. Dece spun individ si nu cetatean, pt.ca persoana nu mai conteaza suntem numai numere combinate cu litere si trebuie sa plati taxele si sa respectam legile lor, pe care ei in primul rind nu le dau nicio importanta.Dar pe noi ne urmaresc cu toate mijloacele pe care le detin si de care cetatenii unei tari europene sa nu stiu nimic obligindune sa le respectam.

  • +1
   0

ioghy nu are răspunsuri acceptate.