• 13.10.2015 prost 176
  Întrebare: Cine vine în locul lui Bebe Cotimanis la Românii au Talent?

  Din cate am inteles eu Florin Calinescu. Nu prea inteleg eu schimbarea asta, dar amandoi sunt dinozauri.

  • +1
   0
 • 18.12.2014 adi 56
  Întrebare: Cat costa un monopost de Formula 1?

  Cost of Formula 1 Car in 2014
  Basic Components Price
  Engine Unit $7.7 Million
  Carbon fibre monocoque $650,000 per chassis
  Front wing & nose cone $160,000
  Rear wing & DRS overtaking aid $80,000
  Steering wheel $50,000
  Fuel tank plus assembly $110,000
  Hydraulics $160,000
  Gearbox $480,000
  Cooling system $160,000

  Total Basic Cost $9.4 Million

  • +1
   2
 • 15.07.2014 orlando 116
  Întrebare: Există frigidere în care să pot băga oala fierbinte, după ce am luat-o de pe foc?

  Teoretic, în orice frigider poți face asta. Deși se spune că dacă bagi în frigider mâncare caldă, se strică frigiderul, este doar un mit. Pur și simplu frigiderul funcționează mai mult timp, până când ajunge la temperatura normală.

  • +1
   1
 • 21.06.2014 prost 176
  Întrebare: Care este cea mai exacta aplicatie "meteo" pentru android?

  N-am testat, dar am auzit că aplicațiile care citesc vremea de pe wunderground.com sunt cele mai ok. Cred că au și ei o aplicație a lor, o poți încerca pe aia.

  Eu folosesc aplicația default de pe S4, se numește Weather Widget și-și ia datele de pe accuweather.com. Ca aplicație, a mai dat rateuri uneori când îmi arăta foarte multe grade celsius, peste 60 iar afară erau maxim 30… Însă la un refresh își revine, iar datele în general par bune. În afară de această mică excepție, aplicația de vreme reușit să mă ajute să-mi pregătesc ținuta pentru a doua zi.

  Mai sunt și aplicațiile care citesc vremea de pe yahoo, însă nu am auzit păreri pro sau contra despre asta.

  • +1
   1
 • 28.05.2014 lucian 366
  Întrebare: Exista vreo solutie pentru copii cu adevarat eficienta care, aplicata pe piele, sa indeparteze tantarii?

  In comert vei gasi diverse substante care se poat apica pe piele.
  Recomandarea ar fi pe cat posibil sa nu incerci aceste substante.
  In primul rand este o substanta ce poate afecta pielea sensibila a copilului. Mai mult ii dai pe maini si pe picioruse. Dar pe fata risti foarte mult. In zona tricoului de exemplu nu ii dai. Tantarul poate ciupii si prin tricou.
  Cauta solutii fara aplicare pe piele.
  Noi am folosit niste plasturi ce se lipeau pe imracaminte sau carut si pe o raza apropiata copilului ii tineau la distanta. Se gasesc in comert la facmacii. Nu mai retin numele dar sigur sunt mai multi producatori astfel incat sa poti alege.

  • +1
   2
 • 17.05.2014 luci 100
  Întrebare: Care este explicatia fenomenelor stranii din Triunghiul Bermudelor?

  Misterul Triunghiului Bermudelor a a fost creat mai mult de oameni. Majoritatea disparitilor au fost cauzate de defectiunile pe care le-au avut avioanele sau navele din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, precum si faptului ca ramaneau fara combustibil. Iar faptul ca nu au mai fost gasite niciodata se datoreaza in mare parte autoritatilor competente din acele timpuri, acestia ajungand la fata locului mult prea tarziu, cand ramasitele/parti mai mari erau deja scufundate. Acestia de multe ori dorind sa isi musamalizeze proprile greseli, iar prin acest lucru le-au indus oamenilor o idee gresita despre ceea ce reprezinta Triunghiul Bermudelor.

  • +1
   1
 • 15.05.2014 zalog 590
  Întrebare: A primit cineva televizorul de la RCS – oferta de retentie clienti?

  Da, eu am primit acum 2 luni un televizor Samsung de 80cm. Procedeul a fost destul de îndelungat, a durat cam o lună de când mi-a bătut reprezentatul RDS-RCS la ușă și până am fost să ridic produsul. Plus că a era ceva coadă când m-am dus să-l iau, cred că tot românul a făcut mișcarea asta, abia făceau față tănticile alea de acolo, am stat peste o oră…
  Dacă mai e valabilă oferta și vrei și tu, îți recomand să-ți dai comandă din timp și pentru decodorul CI+ deoarece durează până ajunge și poate-l primești în același timp cu televizorul. Decodorul CI+ te scapă de o telecomandă în plus, te scapă de fire și folosești astfel funcțiile televizorului. Este practic un dispozitiv cu card care se bagă în spatele televizorului primit la ofertă, dar nu numai, pentru că am observat că majoritatea suportă acum CI+. Cât despre bani, dacă ai în custodie un singur decodor, e gratis. Așa că, am dus vechiul decodor înapoi și l-am luat pe ăsta, CI+ fără să plătesc nimic.

  • +1
   3
 • 12.05.2014 bibontel 46
  Întrebare: Se poate schimba adresa MAC la un calculator?

  Da si nu, se poate face o modificare in registri(soft), nu adresa mac este hard burned pe placa de retea si este unica in lume

  • +1
   1
 • 07.05.2014 prost 176
  Întrebare: De ce motociclistilor li se spun donatori de organe?

  Pentru ca, dintre toti participantii la traficul rutier, ei au cel mai mare grad de risc in ceea ce privesc accidentele. Si… din pacate, atunci cand un motociclist se accidenteaza, in multe dintre cazuri, e aproape mort…

  • +1
   1
 • 15.04.2014 karincic 596
  Întrebare: Imi puteti recomanda un coafor bun in Bucuresti pentru copii?

  Eu zic Ciufolici. Din cate stiu este in zona Piata Amzei…presupun ca sunt si preturile pe masura, insa acolo se joaca cu astia mici, fac in asa fel incat sa-i determine sa stea cumintei la tuns. Am intrat pe site-ul lor si este foarte dinamic si gandit special pentru copilasi, sa atraga( ma refer la sectiunea pentru ei ).
  Nu am fost acolo, insa intentionez sa incerc, mai ales ca fiu-miu nu e deloc incantat sa-i puna cineva mana in par si nu prea sta deloc…poate au ei metode sa il convinga :). Poti intra pe site-u llor sa-ti faci o idee legata de preturi si cred ca exista si reviewuri…

  • +1
   1