• oana 867

  Gradinita de stat, daca va descurcati cu programul pana la 17 -18. Altfel particulara.

  Eu nu am incredere in bone pentru ca am auzit cateva povesti de groaza despre cum linistesc unele bone copii chiar de la o bona, insa sunt si destule cazuri in care bonele sunt ok. Ca sfat, daca nu stii o bona care sa vina cu recomandare de la cunoscuti, apeleaza la o agentie de bone.

  La gradinita copilul are ocazia sa socializele cu altii de varsta lui, sa lege prietenii si sa invete de la alti copii. In plus, fiind in colectivitate si avand una sau doua educatoare nu primeste doar el toata atentia.
  Cu bona toata atentia este indreptata asupra lui si nu are prea mari sanse de socializare in afara de plimbarile in parc sau la locul de joaca, iar in functie de educatia bonei are mari sanse sa nici nu invete prea multe. Avantajul bonelor ar fi ca majoritatea ingrijesc si casa, nu doar copilul (spalat, calcat, curatat, unele fac si mancare). E bine de stiut si ca, in general, o bona cu studii in domeniul educatiei costa mai mult decat o cresa privata si se ocupa numai de copil.

  Eu cred ca este importanta cantitatea de atentie pe care o primeste primeste un copil pentru formarea lui viitoare – trebuie sa stie ca nu totul i se cuvine.

  • +1
   3
  Autentifică-te dacă vrei să comentezi răspunsul.
Trimite răspunsul la întrebare
Autentifică-te dacă vrei să răspunzi.